Lieve mensen,

Laat ik beginnen met de hoop uit te spreken dat jullie en geliefden gezond en veilig zijn in deze bizarre tijden.

Het corona virus heeft ons allemaal in een nieuwe en nog ongekende realiteit gebracht. Een nieuwe tijd waarin ons leven sterk wordt ingeperkt om verdere verspreiding in te dammen en de meest kwetsbare mensen van onze samenleving te beschermen.

In Nederland zijn daarom vandaag verscherpte maatregelen genomen door onze overheid die ook invloed hebben op het spirituele retreat dat wij hebben georganiseerd van 8 t/m 10 mei 2020. In Nederland zijn tot en met 1 juni 2020 geen groepsbijeenkomsten meer toegestaan wat betekend dat de retreat niet door kan gaan. Het doet ons veel verdriet dat dit mooie event waar we hard aan hebben gewerkt en naar uitkeken niet door kan gaan. Echter deze maatregelen zijn ook heel goed te begrijpen gezien de situatie waarin Nederland en de rest van de wereld zich in bevindt. Het is onze ambitie om zodra het weer kan het retreat opnieuw op de agenda te zetten, echter wanneer is gezien de omstandigheden nog niet duidelijk.

Voor wat betreft de financiën het volgende. Ondanks dat er reeds kosten zijn gemaakt door de sprekers voor hun tickets en aanbetalingen aan het verblijf is het onze ambitie jullie je geld terug te geven. We verwachten hier volgende week meer duidelijkheid over te hebben.

We hebben fr. John en Terry M. natuurlijk ook al geïnformeerd en tijdens ons gesprek kwam het idee om op een van de retreat-dagen een videomeeting met hen te organiseren. We zullen daar binnenkort meer informatie over delen.

Blijf veilig en gezond,

Liefs en hugs van CA Bergen